Κίνα διακριτικό μετάλλων συνήθειας κατασκευαστής

Για πάντα έμβλημα & Badge International Ltd.

Κατασκευαστής σχεδίου συνήθειας για τις τέχνες μετάλλων συμπεριλαμβανομένου του διακριτικού, του μεταλλίου, keychain, των νομισμάτων, της πόρπης ζωνών, της ετικέττας σκυλιών, κ.λπ.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
Αρχική Σελίδα

Forever Emblem & Badge International Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας διακριτικό μετάλλων συνήθειας για την πώληση καλής ποιότητας Σμάλτο Badge για την πώληση
Σας ευχαριστούμε επίσης για την άριστη υπηρεσία σας. Έχω πει στο προσωπικό και το συνέταιρο μου για να σας εξετάσω στο μέλλον για οποιεσδήποτε διαταγές καρφιτσών πέτου.

—— Katrina Ashton

Όλη η σκληρή δουλειά σας έχει οδηγήσει σε ένα μεγάλο προϊόν.

—— Jens Gregersen

Ευχαριστίες και αναμένω με ενδιαφέρον μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση (ειδικά για το έτος 2014 όταν θα είμαι πλήρως - λειτουργικός και θα αναμείνω να διατάξω χίλια

—— Rick Snyder

Είμαι Online Chat Now

Forever Emblem & Badge International Ltd.

1 2 3
Forever Emblem & Badge International Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:FE/OEM
Αριθμός Υπαλλήλων:5000~5200 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 100 εκατομμύριο - US$ USD 120 εκατομμύριο
Ιδρύθηκε Έτος:2011
Εξαγωγή pc:90% - 100%

Με 29 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, για πάντα το έμβλημα και Badge International Ltd. έχουν έγιναν ο προτιμημένος κατασκευαστής για τις τέχνες & τα δώρα μετάλλων όπως τα διακριτικά, τα μετάλλια, keychain το κ.λπ. και όλα τα είδη εξαρτημάτων στρατιωτικών στολών, όπως τα στρατιωτικά κουμπιά, μετάλλια, πόρπες ζωνών, πυκνοί να τοποθετήσουν κορδελλών φραγμοί για τις στρατιωτικές και κυβερνητικές οργανώσεις, το &distributor χονδρεμπόρων και τους λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο.

Αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε στους πελάτες μας συνεπή υψηλό - ποιότητα και κατά συνέπεια αναπτυχθήκαμε γρήγορα από μια μικρή εταιρία με μόνο δύο υπαλλήλους σε μια οργάνωση με τη μηνιαία ικανότητα 5.000 μελών προσωπικού και 1.4 δισεκατομμυρίων για τις τέχνες μετάλλων.

Για τα υψηλότερα πρότυπα, έχουμε εισαγάγει μια μηχανή μόλυβδος-δοκιμής για να σιγουρευτούμε ότι τα όλα προϊόντα μας ανταποκρίνονται SGS 5000 και EN 71 πρότυπα.

Για τη βελτιωμένη τεχνική δυνατότητα, έχουμε εισαγάγει CNC τις μηχανές χάραξης για να χαράξουμε τη ζωηρή τρισδιάστατη εμφάνιση για το σχέδιο πελατών.

Για τη βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών, εκπαιδεύουμε συνεχώς τους εργαζομένους μας, και εκείνοι στις γραμμές παραγωγής και στο γραφείο πωλήσεων. Και είναι η πολιτική μας για να απαντήσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε πελάτη μέσα σε 8 ώρες απασχόλησης και να εξετάσει αμέσως τα αιτήματα ή τις ανησυχίες τους.

Η ανώτερες απόδοση και η εστίασή μας στη κοινωνική ευθύνη έχουν πείσει τις παγκοσμίως διάσημες επιχειρήσεις όπως η Disney, SEDEX, τα NBC, UNIVERSAL STUDIO, το Polo Ralph Lauren, γραφείο VERITAS, η Starbucks, η McDonald's και περισσότεροι για να μας επιλέξουν ως κανονικό προμηθευτή τους.

Ελεύθερα επαφή με μας για να αρχίσει τώρα την επιχειρησιακή συνεργασία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Forever Emblem & Badge International Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark Sheu

Τηλ.::86-769-22900190

Φαξ:86-769-2290-0211

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Copyright © 2013 - 2020 custommetal-badge.com. All rights reserved.