Αρχική Σελίδα

Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με σας. Τα στρατιωτικά διακριτικά σας είναι μέσα υψηλά - η ποιότητα και η χρονική ανοχή είναι πολύ γρήγορες. Ελπίδα μπορούμε να πάρουμε την επαν-συνεργασία περαιτέρω.

—— Margaret

Σας ευχαριστώ για την προσαρμοσμένη τσάντα μέσης σας. Και χάρι στην ομάδα σχεδίου σας, πήραμε το κυβερνητικό πρόγραμμα επιτυχώς.

—— Leo Hammand

Τα αιφνιδιαστικά κουμπιά είναι τέλεια βασισμένα στο σχέδιό μας. Και θα επιθυμούσαμε να ξαναπαραγγείλουμε τον επόμενο μήνα.

—— Nokal Lee

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εισαγωγή γραμμών παραγωγής:

  Αυτό είναι η γραμμή παραγωγής μας στο εργοστάσιο. Για κάθε προϊόν, υπάρχουν επιδέξιοι εργαζόμενοι που έχουν πολλά έτη εμπειρίας για ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής.

   

  Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Υπηρεσία cOem:
  1. Μπορούμε να συνεργαστούμε με σας για να δημιουργήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε τέχνη μετάλλων που μπορείτε να σκεφτείτε. Να είστε μοναδικός και πάρτε δημιουργικός! Εάν χρειάζεστε μια πολυτέλεια, ο ανώτερος υπάλληλος κοιτάζει, μπορούμε να βοηθήσουμε. Εάν είναι διασκέδαση, οι 2$οι ή τρισδιάστατοι χαρακτήρες εσείς θα μας επιθυμούσαν για να εργαστούν, θα υποχρεώναμε ευτυχώς! Εάν χρειαστείτε τις μαζικές διαταγές σε μια τιμή προϋπολογισμών, θα το κάνουμε.
  2. Κατασκευασμένα τα συνήθεια προϊόντα μας μπορούν να έρθουν σε μια τεράστια σειρά των υλικών. Μερικά από τα ειδικά υλικά μας περιλαμβάνουν το χαραγμένο ή αποτυπωμένο σε ανάγλυφο μέταλλο, τα διαμορφωμένα μαλακά μπρελόκ PVC, το χρωματισμό σμάλτων, το δέρμα και πολύ περισσότερους…

 • Ε & Α

  Εισαγωγή τμήματος Ε&Α:

  Έχουμε σχεδόν 80 υπαλλήλους και περισσότερους από 10 επαγγελματικούς μηχανικούς τεχνικούς. Το εργοστάσιό μας έχει την ισχυρή δύναμη έρευνας και ανάπτυξης, και έχει μια ανεξάρτητη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, και εμμένει πάντα στις απαιτήσεις της τελειότητας, επαγγελματικά προϊόντα μηχανημάτων πετσετών εγγράφου. Έχουμε λάβει πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και έχουμε περάσει το ποιοτικό πιστοποιητικό του ISO, το πιστοποιητικό του BV και το πιστοποιητικό CE για πολλά χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shishi Yida Hardware Jewelry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Zoen

Τηλ.:: +86-15160337057

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Διακριτικό μετάλλων συνήθειας

Προσαρμοσμένο ασημένιο στρατιωτικό πέτου διακριτικό πέτου προσωπικού καρφιτσών εθνικό

Μαλακή διακόσμηση τσεκιών διακριτικών καρφιτσών πέτου σμάλτων μετάλλων λογότυπων συνήθειας

Το υψηλό σημείο υποβάλλει σε ανοδική οξείδωση το στρατιωτικό διακριτικό καρφιτσών περιλαίμιων διακριτικών μετάλλων συνήθειας λέιζερ

Στρατιωτικά διακριτικά μετάλλων

Εμπορικό υψηλό σημείο κραμάτων ψευδάργυρου διακριτικών λογότυπων μετάλλων συνήθειας Pushpin

Πειραματικό στρατιωτικό διακριτικό συμβόλων δόξας του Ομάν διακριτικών μετάλλων αστροναυτών Epaulettes

το τρισδιάστατο αποτυπωμένο σε ανάγλυφο ασήμι κραμάτων ψευδάργυρου διακριτικών φτερών μετάλλων πειραματικό κάλυψε την πειραματική καρφίτσα πέτου

Γοητείες κρεμαστών κοσμημάτων στρατού

Χρυσό κρεμαστό κόσμημα στρατού υλικού

Το μέταλλο αποτύπωσε το τρισδιάστατο σμάλτων σε ανάγλυφο στρατού κρεμαστών κοσμημάτων γοητειών αναμνηστικό καρφιτσών πέτου τέχνης στρατιωτικό

Στρατιωτικό ετικετών ρόδιο κρεμαστών κοσμημάτων αλυσίδων υλικού βασικό που γυαλίζεται

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Διακριτικό μετάλλων συνήθειας προμηθευτής. © 2021 custommetal-badge.com. All Rights Reserved.